Teknik adam Hüseyin Yenikan, Edincikspor'da

Teknik adam Hüseyin Yenikan, Edincikspor

Rizespor Antrenörü, hemşerimiz Hüseyin Edincikspor'a fahri Sportif Menajer oldu.

Bandırma’da spor dünyasına farklı bir anlayış getiren Süper lig temsilcimiz Edincikspor, bir taraftan altyapıya yönelik yapılaşma çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da spor otoriteleri ile koordinasyon içinde transfer çalışmalarını sürdürerek sezona iyi bir kadro kurmanın hazırlığını başlattı.

Asbaşkan Yakup Ataş ve 4 kişilik transfer komitesi yeni Edincikspor kadrosunu belirleme çalışmalarını sürdürürken, teknik ekip anlamında da yılın sürprizini yaparak bölgenin önemli spor adamlarından Teknik direktör Hüseyin Yenikan ile fahri anlamda Sportif Menajerlik anlaşması yaptığını açıkladı.

Ataş; Hüseyin Yenikan, sporu kendisine yaşam biçimi seçmiş, memleketini seven değerli bir evladımızdır. Bugün için onun Süper ligdeki Rizespor çalıştırıcılık görevini gururla izleyip onurlanıyoruz, ancak bilineceği gibi futbol dünyası globaldir, aynı dili konuşur, aynı şeye seviniriz, katkıda sınır yoktur, kendisi Rizespor’daki görevi dışında Edincik sporumuzun fahri Sportif menajerlik görevini kabul etmiş, elinden gelen çabayı sarf etme sözü vermiştir. Bu ulvi davranışından dolayı kendisini kutluyorum.’’ Dedi.

Asbaşkan Yakup Ataş, diğer yandan bu sezon A2 ekibinin lig mücadelesine katılmayacağını açıklayan Bandırmaspor yönetimi ile yapılacak görüşme sonucu konumu uygun olan A2 oyuncuları ile temasa geçmek istediklerini kaydetti.

Ataç,’’ Edincikspor’daki yönetim istikrarı toplumun her alanından destek buldu, özellikle gençlerin spor alanlarından uzaklaşıp,  başka mecraların karanlık sokaklarında kaybolmaya ramak kala Edincikspor ve diğer kulüplerin varlığı, toplumun tek güvencesi olmuştur.’’ Dedi.

Ataş, örneklerin çoğalması noktasında spor dünyasının duayenlerinden gelen desteğinde küçümsenmeyeceğini vurgulayarak, ‘’Hüseyin Yenikan arkadaşımız bu noktada bilgi ve birikimi ile ‘Edincikspor için ne yapılması gerekiyorsa taşın altına elimi değil, omuzumu koyarım’ diyerek bizlere büyük destek vermiştir.’’ Dedi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı